Туризъм, забележителности и бизнес

Елхово. къща Ники  http://www.slavchevbg.com Къща за гости Ники в Елхово. хотели, вили под наем
област Видин област Монтана област Враца област Плевен област Велико Търново област Русе област Силистра област Разград област Добрич област Шумен област Търговище област Варна област Бургас област Сливен област Ямбол област Ловеч област Габрово област Стара Загора област Пловдив област Хасково област Кърджали област Смолян област Пазарджик област Благоевград област Кюстендил област Перник област София област Софийски регион Затвори картата
 Сподели ::
български
english
deutsch
руский
ελληνικά
търсене по текст:
ГОРЕЩА ОФЕРТА

информация

Елхово. къща Ники
категория :: Настаняване | Къщи   област :: Ямбол, хотели, къщи, вили за гости, под наем

адрес: Къща за гости Ники се намира в Елхово, улица" Сакар" № 1, област Ямбол

телефони: +359 887 41 99 36
Моля споменете, че сте разгледали обявата в Туризъм-Хотели-България.com
web: http://slavchevbg.com

видове туризъм:
планински, еко, винен, исторически, културен, бизнес туризъм

мин.цена : **** макс.цена : ****

наляво
наляво
надясно
надясно

 регион
 община
 град
 село
 курорт
 забележителност
 местност
информация

Град Елхово се намира в югоизточната част на България на 30 км от ГПП село Лесово – границата с Турция, 37 км от град Ямбол и на 100 км от Бургас.
Къща за гости,отдих и алтернативен туризъм, която е новопостроена на атрактивен терен в края на град Елхово, намиращ се на брега на река Тунджа и в съседство със съществуващ обществен басейн с летен бар.
Kъщата има напълно обзаведена кухня и просторна зала подходяща за семейни тържества, рожденни дни,  романтични вечери и всякакъв вид забавления. За желаещите да я наемат се предлагат кетъринг услуги , които включват подходяща украса на залата според повода, меню за вечерите и музика при необходимост.
НАСТАНЯВАНЕ.
Капацитета на къщата за гости е 12 човека. Разполага с три стаи , всяка със самостоятелен санитарен възел, две от които са  с по две легла и трето допълнително и една спалня с предвидено допълнително легло. За по-големите компании  има възможност за  настаняване на още трима човека в хола. Всяка стая разполага с плазмен телевизор, кабелна телевизия, климатик и безжичен интернет. В хола има камина с локално парно отопление за студените зимни дни.

Цени:
•нощувка – 20 лв. на човек
•безплатно за деца до 5 год.
•50% отстъпка за деца от 5 до 10 год.
•наемане на цялата къща – 150 лв. на денонощие
•наемане на залата за тържества – 100 лв.
Възможни промоции и отстъпки за повече от две нощувки.
Цената включва:
•ползване на басейн и спортни съоръжения
•ползване на кухня и трапезария с възможност за самостоятелно приготвяне на храна
•охраняем паркинг
•сателитна телевизия и интернет във всяка стая
•LCD телевизори във всяка стая и в общото помещение
•камина с локално парно
•климатик във всяка стая
•ловен туризъм и организиране на групов лов
•спортен риболов
•обширно дворно пространство
•барбекю за приготвяне на храна на открито
•детски кът
•беседка за отдих
За гостите на къщата, се предлагат екскурзии до местни забележителности с личен седем местен автомобил, велопоходи, както и велосипеди и рибарски принадлежности под наем. Предлагаме транспорт от мястото на пристигане и отпътуване за чуждестранните туристи.
Предвиждат се колопоходи и пешеходни походи до единствения в страната развъдник на колхидски фазан и до резерватите Балабана, Долна Топчия и Горна Топчия за природолюбителите; за любителите на археологията и историята екскурзия до последните разкопки в региона в с.Борисово, крепостта в с.Воден, селищната могила в с.Драма, с.Коневец разкопките „Дермен калеси” и с.Маломирово, където беше открита царската корона на Севт III, разглеждане на етнографо-археологически музей в града; за интересуващите се от манастири и забележителности екскурзия до манастира Света Троица и пешеходен поход до Караколевата дупка или екскурзия до манастирчето Дрънчи дупка и поход по еко пътеката на с.Мелница. Тези екскурзии ще бъдат съпроводени от интересни разкази за историята на родния ми край.
На клиентите и жителите на града  се предлага приготвяне на традиционни ястия на съществуващото барбекю и пещ, като цяло печено агне или прасе по традиционна рецепта. Река Тунджа е подходящо и атрактивно място за рибари от цялата страна, които търсят подходящи места за отсядане, където могат да си приготвят рибата, която сами си ловят и да осигурят на семействата си забавления докато те се отдават на хобито си. Поречието на река Тунджа около града е известно с богатото си разнообразие на риба както и с наличието на големи екземпляри риби „сом”, които са голямо предизвикателство за най-запалените риболовци. Чести гости на града са рибари от Бургас, София и цялата страна, които с удоволсвие  ползват нашите услуги заради близостта до реката и наличието на зала, където да прекарват вечерите в приятелска атмосфера и раздумки за големи улови.
Развлечения
За Вас търсещи почивка и забавление
Разполагаме с голям двор от 2630 кв.м. подходящ за развлечения, игри и спорт със съществуващо барбекю и пещ за приготвяне на традиционни за региона ястия. В двора има подходящи условия за спорт на изградените: баскетболна площадка, волейболно игрище, тенис маса и люлки с пясъчник за малките деца. В съседство е и лятния басейн, който е отлично допълнение към къщата за гости и е особено подходящ за забавление на децата и подходящо място за релакс на слънце на тяхните родители. Има изградена голяма беседка и скален водопад, който ще е приятно място за прохладна приятелска вечеря на открито. Лятният бар предлага голямо разнообразие от напитки и мезета.
В двора има възможност за паркиране на личните автомобили, което е голямо предимство пред хотелите в града, които не разполагат със собствени паркинги.
За Вас рибари
Къщата се намира по поречието на река Тунджа, в непосредствена близост до най-посещаваните за риболов места. Тук Вие можете да се насладите на един от най-успешните си улови. А напълно обзаведената кухня е чудесно място за приготвяне на вкусна вечеря и приятелска раздумка. Наслука!
За Всички преминаващи туристи към южната ни съседка Турция и гости на града.
Къщата за гости предлага нощувка в тиха и спокойна обстановка със зала за отдих и приготвяне на храна и охраняем паркинг, за да се чувствате максимално комфортно.


visits:
Всички права запазени 2009-2015 www.tourism-hotels-bulgaria.com