Туризъм, забележителности и бизнес

Хотели къщи за гости в Елхово, Галина Палас  
област Видин област Монтана област Враца област Плевен област Велико Търново област Русе област Силистра област Разград област Добрич област Шумен област Търговище област Варна област Бургас област Сливен област Ямбол област Ловеч област Габрово област Стара Загора област Пловдив област Хасково област Кърджали област Смолян област Пазарджик област Благоевград област Кюстендил област Перник област София област Софийски регион Затвори картата
 Сподели ::
Представяме обекти в област Стара Загора, хотели, къщи, вили за гости,под наем
български
english
deutsch
руский
ελληνικά
търсене по текст:
ГОРЕЩА ОФЕРТА

информация

Хотели къщи за гости в Елхово, Галина Палас
категория :: Настаняване | Къщи   област :: Ямбол, хотели, къщи, вили за гости, под наем

адрес: Хотелски комплекс “Галина Палас” се намира в живописна горска местност на 20км. от турската граница /ГКПП Лесово/на 15км. от град Елхово и 50 км. от гръцката граница по поречието на река Тунджа. гр. Елхово, ул. "Индже войвода" 2

телефони: 0888 444 669, 0888 111 300
Моля споменете, че сте разгледали обявата в Туризъм-Хотели-България.com
  изпратете запитване до собственика    web: http://www.galina-palace.com

видове туризъм:
планински, еко, винен, исторически, културен, бизнес туризъм, спа

мин.цена : **** макс.цена : ****

наляво
наляво
надясно
надясно

 регион
 община
 град
 село
 курорт
 забележителност
 местност
информация

Хотелски комплекс “Галина Палас” се намира в живописна горска местност на 20км. от турската граница /ГКПП Лесово/на 15км. от град Елхово и 50 км. от гръцката граница по поречието на река Тунджа

  Комплекса предлага възможност за активна почивка, съчетана с ползване на вътрешен и външен басейн, тенискорт, спа център със сауна, джакузи, конферентна зала. За много-бройните гости е привлекателна красивата природа на Сакар планина съчетана с лукса и прекрасните условия за спортно-тренировъчна почивка, включваща ползването на велосипед, миниголф, кану каяк, риболов, както и културно развлекателни програми. За своите туристи комплекса организира атракционна програма, в която може да се включи групово посещение в гр. Одрин - Турция и град Ористиада - Гърция.

ТУК ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ И ЩЕ СЕ ОСВОБОДИТЕ ОТ ГРИЖИТЕ

 Времето никога не стига, но трябва да намерим няколко свободни минути за себе си. И когато ни се струва, че забързаното ежедневие е изсмукало и последните ни сили, е време да починем. В такива случаи е добре да знаем къде можем да се заредим с нова жизнена енергия. Да знаем място, където да дадем простор на духа и мислите си. Без неотложни срещи, без задължения.Ние Ви предлагаме всичко това, защото ние сме тук,заради Вас

Хидротерапия

 Хидротерапията е използването на водата с лечебна цел. Топлата вода действа успокояващо на нервната система, докато в същото време се засилва сърдечният ритъм и се подобрява кръвообръщението. Хидротерапевтичните бани работят срещу стреса, освобождават напреже-нието в мускулите и премахват токсините.

 Водният атлант е вана с висока концентрация на минерални соли и растителни продукти. Процесите в него подпомагат обмяната на веществата, премахва умората и зарежда с енергия, действа отпускащо и реминерализира кожата.

Масажи

 Класическите масажи подобряват кръвообращението и водят до отпускане на мускулите. Втвърдяването на мускулите е следствие от натрупване на токсините. Чрез стимулиране на кръво-снабдяването те се изхвърлят от тъканите. Класическите масажи се прилагат на цялото тяло или частично.

На разположение на гостите е голям външен и вътрешен басейн, конферентна зала, механа, ресторант, лоби бар и нощен бар с билярд, тенискорт, спортна площадка, детски кът и паркинг.

 Хотелски комплекс “Галина Палас” е романтично място за пълноценен отдих и релакс в сърцето на природата. Разположението му предлага идеални условия за излети до красиви горски местности, екскурзии по екопътеки сред природата.

visits:
Всички права запазени 2009-2015 www.tourism-hotels-bulgaria.com